top of page

Willem: 

"Beste Annemarie, nu ik meerdere keren van jou een massage heb mogen ontvangen, wil ik je langs deze weg laten weten hoe veel energie ik ervaar telkens als ik de deur weer uitloop. Jouw ontwapende approach, aanrakingen en setting geven een energie boost die lang doorwerkt. Ik, die een zeer druk arbeidsbestaan heb, waardeer zeer het rustpunt en ontspanningsmoment dat ik telkens weer mag ervaren. Dank Annemarie voor deze voor mij belangrijke toevoeging in mijn leven."

Paola: 

Wat het doet, jouw healing voor mij raakt het heel erg die zachte lichte kant. Dat is al heel erg aan de gang bij mij en jij  versterkt dat heel erg met je healing. Je brengt het nog verder omhoog,  zichtbaar en voelbaar in mij.

Dus jouw energie versterkt mijn energie en daardoor komt het in een hogere trilling en wordt het duidelijker en zichtbaarder zeg maar, voelbaarder.

Na een goede nacht slapen merkte ik dat die zachte kant, die liefdevolle kant van mij, de witte kant van de Yin en de Yang heel duidelijk manifesteerde tijdens de healing. Daar zit ook een belangrijke kant voor mij om helemaal volledig mijn zielswerk te kunnen doen op deze planeet nu. Het werkt dus nog door. Wat ik ook heb gemerkt is dat ik hoger ga zitten in mijn vibratie. Ik word omhoog getild. Het is alsof ik een soort van ladder oploop en een stap hoger op de ladder zit in de vibratie. Ik voel gewoon dat ik krachtiger word en dat ik lichter word."

"Lieve Annemarie,

De eerste keer dat we elkaar ontmoeten voelde ik al dat je bijzonder bent.

Een week later kreeg ik weer eens last van mijn rug.

Dat kon geen toeval zijn en besloot ik contact met je op te nemen.

We hebben toen een afspraak gemaakt voor een reading.

Voelde me gelijk heel ontspannen en de rust die je uitstraalt geeft veel vertrouwen.

De reading was heel mooi en raak.

Je gaf informatie door wat niemand van mij weet.

Ik ben er mee aan de slag gegaan.

Later nog eens een afspraak gemaakt voor een massage.

Ook dat was een ervaring op zich.

Je doet het zo natuurlijk en vertrouwelijk dat ik geheel ontspannen weer thuis kwam.

Als nog dankjewel en ik maak gauw weer eens een afspraak met je.

Warme groet Robin."

“Lieve Annemarie, wat een enorme spirituele talenten heb jij. Je persoonlijke readings zijn spot on en goudeerlijk. Het helpt mij nog meer mijn eigen ‘power’ te claimen. En ook heb je zo’n helder kanaal met alle spirits, ik hoop dat nog veel mensen bij je aankloppen voor meer inzicht in hun leven. Bedankt voor jouw open visie en wijsheid, zo heerlijk om met likeminded souls te zijn.”

Esther

bottom of page