top of page
Annemarie (20).jpg

Annemarie  is mijn naam, trotse moeder van Anne en Fridtjof en ik woon in Woudrichem. 

Ik werk al heel wat jaren als manager administratie met plezier en toewijding. Toch groeide er ook een wens in mij om meer met mijn creativiteit en hart te werken.

De behoefte aan zelfontwikkeling ontstond en na een aantal cursussen en workshops voor innerlijk werk, kwam ik op het pad van Lomi Lomi massage, en werd direct aangetrokken. Lomi Lomi massage is een onderdeel van de eeuwenoude Hawaiiaanse cultuur. Het is een helende massage voor lichaam en geest, die uitgevoerd wordt met respect voor de kennis en levenswijze van de oorspronkelijke Hawaiianen. Inmiddels heb ik de cursus Lomi Lomi 1 en 2 met succes doorlopen bij Zonnevlecht in Vlijmen en geniet ik erg van het geven van de massages. Het is een wisselwerking tussen gever en ontvanger en de rust en ontspanning die ik zie na afloop geeft veel voldoening. 

De zelfontwikkeling vervolgde zich bij het Elohim centrum in Veelerveen. Ik heb heel veel geleerd en losgelaten en daardoor is een prachtig contact met de bovenwereld ontstaan en vertrouwen en een diepe liefde voor moeder aarde en de natuurwezens. De ontwikkeling zette zich voort in een drie-jarige opleiding tot Master healer, reader, coach die ik met goed gevolg heb afgerond. Naast mijn parttime baan, breng ik mensen dichter bij hun ware zelf, door master healing, reading en coaching sessies.

Worden wie je werkelijk bent, je ware essentie meer en meer kunnen laten zien, doordat je bezig gaat zijn met de trauma's en ervaringen die je hebt opgeslagen in je lichaam, die je niet langer dienen en die je mag transformeren naar liefde is uit eigen ervaring, zo'n mooie weg om te gaan. Daarbij de helende energie te voelen van de lichtwereld en moeder aarde is baden in weldaad. 

Ik voel het als mijn missie om mensen met deze magie van het leven in contact te brengen.

 

bottom of page