top of page

De beste versie van jezelf worden

Blij zijn

In het licht staan

Je unieke zelf zijn

Gewoon zijn

Heb jij ook het gevoel dat je al veel inzichten hebt gekregen over jezelf in je leven,  maar loop je toch tegen dezelfde patronen of vervelende situaties aan en kom je niet verder? Deze inzichten hebben je al ver gebracht, maar de pijn, verdriet en oude informatie zit misschien nog steeds in je cellen opgeslagen. Waardoor je toch weer die personen of situaties aantrekt die je niet meer dienen.

Tijdens een reading,  healing en coaching sessie met mij kan ik je verder helpen.  Door met je te praten kan ik verder kijken dan je woorden en je helpen om tot de kern van het probleem te komen en samen met jou en de lichtwereld, de heling te vinden die je zoekt. De healing kan veel opruimen uit je systeem, waardoor je je lichter voelt na een behandeling. 

Ik heb drie jaar lang de opleiding gevolgd master healer, reader, coach bij het Elohim centrum in Veelerveen. Tijdens de opleiding is er door de lichtwereld bij mij veel aangeraakt en geheeld, waardoor mijn al aanwezige sensitiviteit zich heeft kunnen verdiepen en ik steeds helderder kan zien, horen en voelen en healingen kan geven. 

Kosten: Euro 75.00 per sessie. 

Als je interesse hebt in een sessie, stuur mij dan een email of bel mij. 

amgorree@kpnmail.nl, tel. 06-82744525.

Vriendelijke groet, 

Annemarie 

bottom of page